Ajankohtaista2

Investointipäätös uudesta CNC-Sorvista

Kysynnän kasvaessa olemme päättäneet investoida uuteen CNC-sorviin, joka saapuu syksyllä. Tämä laite parantaa tuotantokapasiteettiamme ja tuo mukanaan 1-2 uutta työpaikkaa. Uusi CNC-sorvi nopeuttaa tuotantoprosesseja ja mahdollistaa tarkempien osien valmistuksen. Samalla se laajentaa valmistamiemme komponenttien valikoimaa.

Työtä tarjolla

Etsimme motivoituneita ja osaavia ammattilaisia liittymään tiimiimme. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, kehittymismahdollisuuksia ja kilpailukykyiset edut. Jos olet innokas oppimaan uutta ja valmis tarttumaan haasteisiin, meillä saattaa olla paikka juuri sinulle.

Ota yhteyttä:

Saku Tuhkalainen
Toimitusjohtaja
saku@finconel.fi
P. 0400 820 262

Chevalier 2552 VMC-L Työstökeskuksen mittalaitepäivitys

Olemme päivittäneet toisemkin työstökeskuksemme uudella Renishaw RMP60 -automaattisella mittapäällä. Tämä investointi parantaa tarkkuutta ja tehokkuutta, tarjoten asiakkaillemme entistä parempaa laatua ja nopeampia toimituksia.

Miksi Renishaw RMP60?

  • Mittaus: Mahdollistaa reaaliaikaisen mittauksen ja korjausten tekemisen tuotannon aikana.
  • Tarkkuus: Korkea mittatarkkuus takaa tiukkojen toleranssivaatimusten täyttymisen.
  • Tehokkuus: Nopeuttaa asetusten ja laadunvalvonnan prosesseja.

Hyödyt asiakkaillemme

  • Parannettu laatu: Varmistaa aina tarkat ja laadukkaat osat.
  • Nopeammat toimitukset: Tehokkaampi tuotanto lyhentää tuotanto- ja toimitusaikoja.
  • Luotettavuus: Vähemmän hukkaa ja viivästyksiä.

Investoimalla sitoudumme toiminnan  ja laadun parantamiseen, jotta voimme vastata asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin entistä paremmin.

Tappipaja.fi – Finconel Oy:n uusi palvelu

Varaosat koneisiin ja teollisuuteen suoraan valmistajalta

Finconel Oy:n Tappipaja toimittaa koneisiin ja laitteisiin laadukkaat varaosatapit ja akselit mittojen mukaan. Varaosatapit valmistetaan toiveiden ja mittojen mukaisesti ja helpoin keino saada oikeanlaiset varaosat on toimittaa mallikappale Tappipajalle. Näin voidaan varmistaa oikea mitoitus ja valmistaa toimivat/kestävät osat.

Katso lisää: www.tappipaja.fi

Uusi rekrytointi: Tuotantopäällikkö

Jooel Malkin on liittynyt tiimiimme tuotannon operatiiviseksi johtajaksi. Joeel tuo mukanaan vankan kokemuksen ja asiantuntemuksen, jotka tulevat olemaan arvokkaita kasvavassa tuotantotoiminnassamme.

Uusi Tuotantopäällikkömme

Jooel on toiminut  eri teollisuudenaloilla, ja hänellä on laaja kokemus tuotannon hallinnasta ja kehittämisestä. Jooelin osaaminen ja ammattitaito auttavat meitä parantamaan tuotantoprosessejamme, tehostamaan toimintaamme ja varmistamaan tuotteidemme korkean laadun.

Tervetuloa tiimiin!

Yhteystiedot:

Jooel Malk
Tuotantopäällikkö
jooel@finconel.fi
P. 044 293 8644

 

Uutta kalustoa: Chevalier 2552 VMC-L työstökeskus saapui

Uusi Chevalier 2552 VMC-L työstökeskus on saapunut! Tämä investointi vahvistaa koneistuskapasiteettiamme ja auttaa vastaamaan kasvavaan kysyntään.

Chevalier 2552 VMC-L edut:

  1. Huippuluokan tarkkuus: erinomainen työstötarkkuus, täyttää tiukimmatkin toleranssivaatimukset.
  2. Tehokkuus ja nopeus: Lyhentää tuotantoaikoja ja nopeuttaa toimituksia.
  3. Monipuolisuus: Soveltuu monenlaisten materiaalien ja komponenttien työstöön.

Kasvavan kysynnän vastaaminen

Uusi työstökeskus kasvattaa merkittävästi tuotantokapasiteettiamme, mikä auttaa meitä vastaamaan nykyiseen kysyntään ja valmistautumaan tuleviin kasvumahdollisuuksiin. Tämä investointi mahdollistaa nopeammat toimitukset, korkealaatuisemmat tuotteet ja joustavat ratkaisut asiakkaillemme.